Forskningsinteresseret praktikant søges!

Vi søger en praktikant med interesse for forskning inden for rehabilitering ved DEFACTUM i programmet Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering. I programmet arbejder vi med forskning på tværs af sektorer og sygdomme med det formål at forbedre funktionsevnen.  
 

Vi søger

Vi søger en selvstændig praktikant til at indgå i programmets forskellige forskningsprojekter og løbende arbejdsopgaver. Vores opgaveportefølje varierer meget, så du vil afprøve forskellige arbejdsopgaver og metoder. Din primære arbejdsopgave vil være at opgøre effekten af en tværfaglig intervention til sygemeldte personer med lænderygproblemer. Du skal foretage analyserne og hjælpe med at skrive en videnskabelig artikel på baggrund af resultaterne.  

Din profil:  

 • Du studerer på en samfunds- eller sundhedsfaglig kandidatuddannelse (antropologi, folkesundhedsvidenskab, statskundskab, sociologi eller lign.).
 • Du har stor interesse inden for sundhedsområdet og rehabilitering.
 • Du har stærke metodemæssige kompetencer, særligt kvantitative og statistiske.
 • Du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner både på dansk og engelsk.
 • Du arbejder selvstændigt og er engageret i dine opgaver.

 

Vi tilbyder

Hos DEFACTUM tilbyder vi et praktikforløb under ordnede forhold og i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Du vil få tilknyttet en fast praktikvejleder, der giver dig sparring og feedback gennem hele din praktiktid.

Både praktikperioden og det ugentlige timeantal kan tilrettelægges individuelt, så det passer til din studieordning, og vi er fleksible i forhold til sideløbende studier og fritidsjobs.  

Vi lægger vægt på samspillet mellem praktikken og dit studie, og flere af vores tidligere praktikanter har efterfølgende fortsat samarbejdet med os, fx som studentermedhjælpere eller i forbindelse med specialeskrivning.

Praktikforløbet er ulønnet, men vi dækker dine udgifter til et pendlerkort, hvis du bor uden for Aarhus Kommune.  

 

Sådan søger du

 • Vedhæft ansøgning, CV og eksamensudskrift.
 • Angiv gerne i din ansøgning, hvilke forhold der gør sig gældende for din praktik, fx ECTS-point, timeantal og praktikperiode jævnfør din studieordning.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at tage praktikopslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat.

OBS: Det er et ufravigeligt krav, at du er studerende på en kandidatuddannelse, for at komme i betragtning til praktikpladsen. 

Se også vores andre praktikstillinger på http://www.defactum.dk/aktuelt/nye-job/

 

Om DEFACTUM

DEFACTUM er et forsknings- og konsulenthus. Vi arbejder for at forbedre den offentlige velfærdssektors ydelser og samspil ved at udvikle ny, anvendelsesorienteret viden og individuelt tilpassede indsatser – til gavn for borgerne. I DEFACTUM arbejder vi med forskning og udvikling på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet.  

DEFACTUM er en del af Koncern Kvalitet, Region Midtjylland og samtidig tilknyttet Aarhus Universitet gennem Institut for Folkesundhed.

DEFACTUM består af ca. 140 medarbejdere – alle med arbejdsplads i Aarhus.

 

Læs mere om DEFACTUM på www.defactum.dk  

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Stillingsbetegnelse: Praktikanter
Tiltrædelse: 01-02-2023
Arbejdssted: Regionshuset Aarhus
Afdeling:
Forskning i Folkesundhed OPA
Lokation: Olof Palmes Alle 15, 8200, Aarhus N
Beskæftigelsestype: Tidsbegrænset
Arbejdstid: Deltid
Primær kontaktperson:
Pernille Pedersen Programleder
Telefon: 24 47 09 64
 • Kontaktinfo
 • Regionshuset Viborg
 • Skottenborg 26, 8800 Viborg
 • Postboks 21
 • Tlf: 7841 0000
 • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
 • www.rm.dk
Powered by Emply