Interesserer du dig for ensomhed og sociale relationers betydning for sundhed blandt ældre?

Vil du prøve kræfter med at udvikle, samskabe og evaluere interventioner samt tage del i indsamling, oparbejdning og analyse af kvalitative og kvantitative data? Så er du måske vores nye praktikant til efterårssemesteret 2024.

Du vil blive tilknyttet programmet ”Befolkningsundersøgelser” i et team, som arbejder med interventionsforskning, epidemiologi, reviews og kvalitativ forskning omkring årsager til og konsekvenser af ensomhed samt indsatser, der har til formål at forebygge eller mindske ensomhed. Du vil særligt indgå i to projekter; det ene vedrør udvikling, afprøvning og procesevaluering af en gruppebaseret indsats for ældre, og den anden en spørgeskemabaseret evaluering af besøgstjenester til ældre, hvor du vil indgå i et hold, som foretager telefoninterviews med ældre. Du får derudover en bred vifte af muligheder for at indgå i projekter som passer til dine interesser.

Som praktikant i vores team bliver du en del af et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø med et godt kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone. 

Vi forventer

 • At du er i gang med en sundhedsfaglig eller samfundsfaglig kandidatuddannelse.
 • At du er rutineret bruger af Microsoft Word og har lyst til at arbejde med Surveyxact og Stata. 
 • At du har interesse og evne for oparbejdning og håndtering af data. 
 • At du er i stand til at løse opgaver selvstændigt. 

Interesse i eller erfaring med at arbejde med sundhed og trivsel blandt ældre samt teori og metode inden for komplekse interventioner er en fordel, men ikke en forudsætning. Beskriv gerne i din ansøgning eventuelle erfaringer eller præferencer du har for kvantitative og kvalitative metoder samt evt. erfaring med borgerkontakt og projektkoordinering. 

Vi tilbyder

Hos DEFACTUM tilbyder vi et praktikforløb under ordnede forhold og i et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Du vil få tilknyttet en fast praktikvejleder, der giver dig sparring og feedback gennem hele din praktiktid.
Både praktikperioden og det ugentlige timeantal kan tilrettelægges individuelt, så det passer til din studieordning, og vi er fleksible i forhold til sideløbende studier og fritidsjobs.
Vi lægger vægt på samspillet mellem praktikken og dit studie, og flere af vores tidligere praktikanter har efterfølgende fortsat samarbejdet med os, fx som studentermedhjælpere eller i forbindelse med specialeskrivning. 

Læs mere om at være praktikant i DEFACTUM på vores hjemmeside: https://www.defactum.dk/aktuelt/nye-job/praktikant-i-defactum/

Sådan søger du

Vedhæft ansøgning, CV og eksamensudskrift.
Angiv gerne i din ansøgning, hvilke forhold der gør sig gældende for din praktik, fx ECTS-point, timeantal og praktikperiode jævnfør din studieordning.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at tage praktikopslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Læs mere om at være praktikant i DEFACTUM på vores hjemmeside: https://www.defactum.dk/aktuelt/nye-job/praktikant-i-defactum/

 

Om DEFACTUM

DEFACTUM er et forsknings- og konsulenthus under Region Midtjylland. Vi arbejder for at forbedre den offentlige velfærdssektors ydelser og samspil ved at udvikle ny, anvendelsesorienteret viden og individuelt tilpassede indsatser – til gavn for borgerne. 

Vores projekter spænder bredt og omfatter befolkningsundersøgelser, interventionsforskning, kvalitetsudvikling, borger- og patientinvolvering, rehabiliteringsforskning, sundhedsøkonomiske analyser samt systemudvikling og anden dataunderstøttelse.

Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Praktikanter
Tiltrædelse: 01-09-2024
Arbejdssted: DEFACTUM
Afdeling:
Forskning i Folkesundhed OPA
Lokation: Olof Palmes Alle 15, 8200, Aarhus N
Beskæftigelsestype: Tidsbegrænset
Arbejdstid: Deltid
Primær kontaktperson:
Anne Friis Bo Forsker
Telefon (Primær kontakt): 2932 0888
Kontakt: annbo1@rm.dk
Demo
 • Kontaktinfo
 • Regionshuset Viborg
 • Skottenborg 26, 8800 Viborg
 • Postboks 21
 • Tlf: 7841 0000
 • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
 • www.rm.dk