Job i Region Midtjylland

Vil du være med til at skabe sundhed, trivsel, vækst og velstand for Region Midtjyllands 1,3 millioner borgere? Du får cirka 30.000 kolleger, der er fælles om at sikre helhed og sammenhæng for patienter, brugere og borgere i regionen.

Med hjerne og hjerte

Er du klar til et job og en karriere, der kræver både hjerne og hjerte? Bliv en del af Region Midtjylland.

I Region Midtjylland får du et job og en karriere med lidt mere mening. For det handler om mennesker, uanset om du arbejder inden for somatikken, psykiatrien, det sociale område eller regional udvikling – eller er med til at skabe de rette administrative rammer. Vi udvikler os for at løse vores kerneopgaver smartere uden at gå på kompromis med vores faglighed. Derfor får du arbejdsvilkår med både værdi og vision.

Find og søg job i Region Midtjylland

Det handler om mennesker

I Region Midtjylland bliver du en del af en kultur, hvor dialog er vores daglige drivkraft og nysgerrighed vores brændstof. Alt, hvad vi gør, handler om mennesker. Kun når vi lytter og deler værdifuld viden, kan vi sammen skabe ægte engagement, trivsel og et effektivt samarbejde, som sikrer helhed og sammenhæng for borgerne. Er du klar til et job og en karriere, der handler om mennesker?

Jeg elsker at arbejde med mennesker. Det giver mening, fordi man mærker, at man gør en forskel. Jeg samarbejder med læger, sygeplejersker, assistenter, sekretærer og portører om patienterne. Der er mange ting, der skal fungere, så vi løfter i flok i stedet for at komme ind med hver vores brik til puslespillet. 
Jeanette G. Thomsen
Fysioterapeut

Lad jobbet komme til dig

Opret en Jobagent og lad jobbet komme til dig. Kom hurtigt i gang.

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk