Bioanalytiker/sygeplejerske/radiograf søges til PACE – Lundbeck Foundation Parkinson’s Disease Research Center, Nuklearmedicin og PET, AUH
Har du lyst til forskning i en afdeling med høje ambitioner og med et hold af tværfaglige medarbejdere?
Ved Lundbeck Foundation Parkinson’s Disease Research Center (PACE), Aarhus Universitetshospital, søger vi en forskningsbioanalytiker/sygeplejerske/radiograf pr. 1. september 2025. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Der er tale om en tidsbegrænset stilling i 5 år. Der kan eventuelt senere være mulighed for forlængelse
Vi søger en ny kollega til en foreløbigt 5-årig projektstilling ved det nyetablerede Lundbeck Foundation Parkinson’s Disease Research Center (PACE). Centeret består bl.a. af professorer, postdocs, ph.d.-studerende og forskningsårsstuderende med forskellig baggrund. Vi forsker i Parkinsons sygdom gennem patientorienterede kliniske studier og skanninger, dyremodeller og histologi. Vi har et bredt samarbejde på tværs i gruppen og med eksterne samarbejdspartnere. Du bliver en del af et spændende og dynamisk forskningsmiljø med rig mulighed for faglig udvikling og udvikling af kompetencer. Dine opgaver bliver både patientnære i forbindelse med udførelse af skanninger og diverse andre undersøgelser af vores forskningsdeltagere og koordinerende i forhold til undersøgelsestider, kontakt med projektdeltagere med videre.
Dine arbejdsopgaver består blandt andet i
Du refererer til professor Per Borghammer.
Vi tilbyder dig
Kompetencer
Om NUK-PET
Nuklearmedicin og PET på AUH udfører diagnostik og behandling ved hjælp af klinisk fysiologiske og nuklearmedicinske metoder. Afdelingen varetager opgaver på hovedfunktionsniveau, regionsfunktionsniveau og højt specialiserede funktion i henhold til Sundhedsstyrelsens specialeplan for klinisk fysiologi og nuklearmedicin.
Der er cirka 130 medarbejdere i afdelingen, hvoraf den største medarbejdergruppe er bioanalytikere. Herudover er der ansat læger, kemikere, fysikere, lægesekretærer og elektronikteknikere.
Afdelingen rummer meget forskning og har fem professorer.
Vi er med til at uddanne speciallæger, bioanalytikere og lægesekretærer. Årligt har afdelingen 17.000 patientkontakter og foretager 33.000 undersøgelser.
For yderligere oplysninger om afdelingen se her.
Danmarks komplette hospital
AUH er et internationalt anerkendt og højt specialiseret hospital. AUH er derudover også akuthospital for 320.000 borgere i Aarhus.
Vi er landets komplette hospital med både den brede og højeste faglighed. AUH er samlet som en hospitalsby med mere end 10.000 medarbejdere, som samarbejder i stærke fællesskaber på tværs af fag og afdelinger. Vi forsker i tæt samarbejde med Aarhus Universitet, regionale, nationale og internationale partnere.
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor fokus er på det hele menneske og at skabe resultater gennem samarbejde.
Om PACE
PACE – Lundbeck Foundation Parkinson’s Disease Research Center er et nyetableret center pr. 1. januar 2025. Centeret har modtaget en generøs 10-årig bevilling fra Lundbeck Fonden på 313 mio. kr.
PACE er både en del af Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitet. Derfor har centeret ansatte medarbejdere i begge institutioner. Det giver et tæt samarbejde på tværs af institutionerne og i de forskellige forskningsmiljøer samtidig med den nære kontakt til det kliniske arbejde på hospitalet.
PACE har fokus på patienterne. Vores mission er at udvikle metoder, som kan hjælpe til at stille en diagnose tidligere end det er tilfældet i dag samt at finde løsninger til bedre behandling.
Din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter skal være os i hænde elektronisk senest mandag d. 26. maj 2025.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.
Har ovenstående vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte klinisk specialist, ph.d. Karoline Knudsen karoknud@rm.dk for yderligere oplysninger om stillingen.
Samtaler forventes afholdt i uge 25, 2025.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.