I HE Midt Køkken producerer vi dagligt ernæringsrigtige måltider til patienter, personale og gæster – med fokus på kvalitet, bæredygtighed og værdighed. Vi er ca. 56 medarbejdere med forskellige kostfaglige baggrunde. Vi leverer mad til ca. 700 patienter og 1000 medarbejdere dagligt og driver kantiner i Viborg, Silkeborg og Hammel.
Du vil få en grundig og alsidig oplæring i et trygt og støttende læringsmiljø, hvor vi prioriterer vores elever højt.
Hos os får du:
Arbejdstid: Kl. 6.00–16.00 (nogle uger fra kl. 03.00 ved bageripraktik). Weekendvagter indgår.
Vi søger dig, der:
Se mere om Servicecentret her: https://www.fagperson.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger/servicecentret/
Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her Hospitalsenhed Midt
Interesserede ansøgere, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Service centret.
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af køkken, Tom Dessau på tlf. +4578442220
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 12. november 2025.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47, 2025.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.