Dygtig kok, ernæringsassistent eller lign. til et vikariat i en kantine i regionshuset - genopslag

Brænder du for at lave god, spændende og sund mad  til en alsidig medarbejdergruppe, og er du kok, ernæringsassistent eller lign., så er du måske vores nye kollega? 

 

Dit nye job

Vi søger en ny kollega til at indgå i kantine-teamet, der består af kantinelederen og 4 kollegaer, der har forskellige uddannelsesbaggrunde. Sammen er kantine-temaet ansvarlig for at servicere ca. 150-200 medarbejdere og derudover også gæster i huset. 

Vi lægger vægt på at lave sund og velsmagende mad. Vi er optaget af økologi, bæredygtighed, og har et øget fokus på grønne retter, og at genanvende mest muligt. Du skal være med til at fortsætte den positive udvikling i retning af flere grønne retter, øget bæredygtighed og økologi.

Udover din faglighed, kreativitet og erfaring lægger vi vægt på, at du har gode samarbejdsevner, samt at du er imødekommende og serviceminded over for husets medarbejdere og gæster.

 

Blandt de opgaver, du kommer til at varetage, kan bl.a. nævnes:

  • Fremstilling af varme og kolde retter, samt vegetarretter
  • Anretning af personalebuffet og receptioner
  • Egenkontrol

Vi forventer, at du også er parat til at give en hånd med ved mødeservering, opvask, kaffebrygning, varebestilling, og hvad der ellers er af opgaver i en travl kantine.

Arbejdstiden er primært kl. 7.00 – 15.00 på hverdage, men kan variere i forbindelse med særlige arrangementer og møder.

 

Din baggrund

Vi forventer, at du:

  • Kan lide at glæde andre mennesker med god mad, hvor økologi og det grønne køkken vægtes meget højt
  • Er kreativ og god til at samarbejde
  • Er uddannet kok, ernæringsassistent eller lign. og har relevant erfaring
  • Har en høj faglighed med fokus på kvalitet, økologi, bæredygtighed og sundhed
  • Har stor fokus på hygiejne
  • Er selvstændig og ansvarsfuld
  • Er serviceminded og imødekommende
  • Er fortrolig med it på brugerniveau

 

Hvem er vi

Regionssekretariatet varetager sekretariatsbetjening af Regionsrådet og direktionen og har ansvaret for den interne drift af regionshusene i Region Midtjylland – herunder kantinerne i regionshusene. 

Du kan læse mere om Region Midtjylland og Regionssekretariatet, herunder Regionssekretariatets virksomhedsplan på: 1774-organisationsplan.pdf (rm.dk)

 

Vi tilbyder 

Regionssekretariatet tilbyder en stilling med spændende og alsidige opgaver og gode kolleger. Desuden er Regionssekretariatet en familievenlig arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på en god balance mellem arbejds- og familieliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er et vikariat på 32 timer pr. uge i 6 måneder evt. med mulighed for forlængelse. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Regionshuset Aarhus, Olof Palmes Allé 15, 8200 Aarhus N.

 

Ansøgningsfrist: 13. august 2025.

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt den 25. august 2025. 

Forventet tiltrædelse: 1. september 2025 eller snarest muligt herefter.

  

Flere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kantineleder Margot Lykke Rasmussen Telefon: 7841 0240.

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Køkken og kantine
Tiltrædelse: 01-09-2025
Arbejdssted: Regionshuset Aarhus
Afdeling:
Kantinen, Regionshuset Aarhus
Lokation: Olof Palmes Allé, 15, 8200, Aarhus, Danmark
Beskæftigelsestype: Vikariat
Arbejdstid: Deltid
Primær kontaktperson:
Margot Lykke Rasmussen Ledende økonoma
Telefon (Primær kontakt): 7841 0240
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk