Til vores kantine/café på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores kunder.
Det er en fast stilling med ansættelse fra 1. november 2025 eller efter aftale.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, fordelt på ugens hverdage i tidsrummet kl. 06.30-15.00. I forbindelse med receptioner kan der forekomme vagter efter kl. 15.00 og på lørdage.
Vi søger kolleger med følgende profil
- Du har en uddannelse som kok eller en anden kost faglig baggrund.
- Du brænder for at lave lækker mad, som både frister og fornøjer øjne og smagsløg.
- Du forstår at udnytte årstidens råvarer optimalt.
- Du trives med at arbejde i IT systemer og anvende dem til at understøtte det praktiske arbejde.
- Du kan arbejde både selvstændigt og i team.
- Du har et godt humør, er ansvarsbevidst og udadvendt.
- Du kan bevare overblikket, også når der opstår uforudsigelige situationer.
- Du trives med at give kunderne den bedste betjening, så de kommer igen.
- Du er fleksibel og god til at samarbejde med andre.
- Du har et højt fagligt niveau.
Jobbet omfatter
- Koordinere det daglige arbejde omkring gæste- og receptionsmaden i caféen, via Pronestor
- Lave aftaler og udarbejde menuer for gæste- og receptionsmaden
- Producere mad til kunder i caféen, møder, arrangementer og receptioner
- Servicere gæster til møder, arrangementer og receptioner
- Afløser cafeleder i forbindelse med ferie (indkøb, personaleplanlægning)
- Kundebetjening i caféen
- Opvask og rengøring
Vi tilbyder
- En alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kvalitet, økologi, bæredygtighed og friske råvarer prioriteres højt.
- Et godt arbejdsmiljø med engagerende og dygtige kolleger.
- En arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe rammerne.
På Aarhus Universitetshospital har vi 4 kantiner/cafeer og 3 kaffehuse som hver især står for at tilberede frisk tillavet mad til salg og til møder- og gæstearrangementer. Du bliver tilknyttet fast i en af disse kantiner/cafeer. Vi går meget op i at tilbyde kunder og kollegaer mad af høj kulinarisk kvalitet og en service, der giver dem gode oplevelser.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.