Hospice Djursland søger ernæringsassistent eller cater til 30 timers stilling

Hospice Djursland søger ernæringsassistent eller cater til 30 timers stilling 

Vi søger en ernæringsassistent eller cater til køkkenet på Hospice Djursland og Strandbakkehuset.

Brænder du for at have tid til at lave mad fra bunden, få lov at jonglere med råvarer og være med til at finde på nye opskrifter. Kan du prale af en kostfaglig uddannelse og desuden være serviceminded, så er det måske lige dig vi søger. 

Har du holdånd og lyst til at blive en del af et velfungerende hospice? Vi værner om det gode samarbejde og vores gode relationer til hinanden, så vi ønsker en kollega, der både kan arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med vores øvrige kolleger i køkken og service samt resten af huset

Vi kan tilbyde 70 skønne kolleger, hvor vi arbejder tværfagligt med udgangspunkt i hospicefilosofien. Du får også tæt kontakt til patienterne, og vil hver dag se resultatet af den mad, du laver. Derudover vil du samarbejde med en stor gruppe af frivillige, som har sin vante gang i huset og som er meget værdsatte.

Vi ønsker en person som:

  • elsker at lave mad fra bunden af friske råvarer
  • er uddannet ernæringsassistent, cater eller anden sidestillet uddannelse 
  • har erfaring og interesse i bæredygtig madlavning med økologiske råvarer
  • har interesse i at fremstille lækre retter tilpasset småt spisende patienter
  • er fleksibel, kan arbejde selvstændigt og kan tage ansvar i køkkenet
  • har medmenneskelig forståelse og har en anerkendende kommunikation.

Vi tilbyder:

  • en stilling et sted, som gør en forskel for mennesker og familier
  • et rigtig godt arbejdsmiljø med godt humør, respekt, og professionalisme
  • gode kollegaer
  • mulighed for godt og langvarigt samarbejde.

Du forventes at arbejde hver 3. weekend og helligdage fordeles blandt os 4 kolleger i køkkenet. Da vi er en mindre personalegruppe, er det vigtigt, at du kan være fleksibel, da vi dækker ind for hinanden ved ferie, sygdom og lign. Indimellem vil der være mulighed for at tage ekstra timer i køkken eller service.

Hospice Djursland har til formål at yde specialiseret lindrende behandling og pleje hos syge voksne. Strandbakkehuset har samme formål, men her er patienterne børn og unge, og derfor indlagt sammen med mor, far og søskende. Hospicerne hører under samme selvejende institution, men er fysisk hver deres bygning. Køkkenet befinder sig fysisk på Hospice Djursland, og bespiser patienter, pårørende, personalet, frivillige og de besøgende.

 

Hvis du ønsker dig en alsidig hverdag, hvor du får lov at bruge dine egen ideer og lave god mad fra bunden, og hvor godt samarbejde og gode relationer til kolleger også er vigtigt for dig, så skal du søge dette job. 

Ansættelse pr. 1. januar 2026 eller gerne før.

Ansættelsesvilkår: Du ansættes i henhold til overenskomst vedrørende løn- og ansættelsesvilkår for Ikke-ledende personale på SHK-området, som Danske Regioner og Kost & Ernæringsforbundet har indgået.

Ansøgningen sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfristen er onsdag d. 19. november. 

Ansættelsessamtaler er mandag d. 24. november  kl. 14:00-16:00.

Henvendelse for yderligere oplysninger kan ske til køkkenleder Bjarke Andreasen på telefon 22431168.

 

Vi gør opmærksom på, at arbejdspladsen er røgfri. 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Ernæringsassistent
Arbejdssted: Hospice Djursland
Afdeling:
Hospice Djursland
Lokation: Strandbakken 1, 8410, Rønde
Beskæftigelsestype: Fast
Arbejdstid: Deltid, Varierende arbejdstider
Telefon (Primær kontakt): 22431168
Region Midtjylland, Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, Postboks 21, 8800 Viborg - Tlf.: 7841 0000, kontakt@regionmidtjylland.dk