Infrastrukturarkitekt til digitalisering af sundhedsvæsenet

Vil du have et meningsfuldt job, hvor du kan bidrage med løsninger til Region Midtjylland, der letter sundhedspersonalets hverdag, så de får tid til at fokusere på det vigtigste? Så kig vores vej. 

Som infrastrukturarkitekt i It-drift skal du arbejde i spændingsfeltet mellem de løsninger der bruges til patientbehandling og den infrastruktur der understøtter det. En hverdag i vores drift er en hverdag tæt på maskinrummet - en hverdag, hvor du virkelig kan mærke, at der sker noget, og hvor stabil drift og brugernes behov fylder meget.

En af dine vigtigste opgaver bliver at afklare og oversætte it-løsningernes krav, så de kan afvikles sammen med regionens infrastruktur (netværk, server, storaqe, middleware, applikationslaget og leveranceplatformen). Du skal aktivt indgå i arbejdet med, hvilke systemer vi har i forvejen, og hvad der er på tegnebrættet (systemlandskabet).

Opgaverne er blandt andet at:

 • Lave udredninger af eksisterende løsninger
 • Lave målbilleder for nye projekter
 • Kigge dybt i infrastrukturen
 • Udarbejde indstillinger til ledelsen

I flere projekter bliver du tovholder og skal selv eller sammen med en projektleder gennemføre ændringerne. Du skal med andre ord ikke vide alt, men du skal være i stand til at identificere behovene og rådgive om, hvad der skal til.

Som en del af infrastrukturteamet i drift får du således lov til at bygge bro mellem driftsledelsen og teknikerne. Du kommer både tæt på den strategiske udvikling, men også de konkrete løsningsforslag. Ligeledes kommer du til at samarbejde med regionens øvrige it-arkitekter, produktforvaltere og dem der driver løsningerne.

Hvem er du?
Om du er it-arkitekt, en super-tekniker, der vil se den bredere sammenhæng, eller noget helt tredje er ikke afgørende; det vigtigste er, at du brænder for det, du laver, og har den vilje og engagement, der skal til.

Vi håber, du har et grundigt kendskab til de gængse teknologier eller evner at sætte dig ind i dem, da du skal sparre med virkelig dygtige teknikere. Det er også vores forventning, at du er godt hjemme i it-sikkerhed, da it-sikkerhed indgår i alle vores processer. Og så må du rigtig gerne have kendskab til Cloud-teknologier, da disse indgår i regionens digitaliseringsstrategi.

Du kommer ind i en dynamisk hverdag, hvor opgaverne kræver, at du besidder stærke, rådgivende kompetencer, men også evner og har lysten til at bruge dine analytiske færdigheder i forhold til, hvad der er op og ned på tingene.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Dit nærmeste team

I dit nærmeste team er vi meget rummelige og uformelle, og der er plads til både faglighed og forskellighed. Vi bruger tid på at sparre med hinanden i forskellige projektsammenhænge, men sætter også pris på at kunne snakke om løst og fast over en kop kaffe. Du er en team-player med stort T, og du er både teknisk stærk, men også god til at analysere de indsamlede informationer i en bred sammenhæng og med en holistisk tilgang. Du skal dog også kunne arbejde selvstændigt, da du også vil få egne opgaver.

Vi har også forskellige sociale initiativer, f.eks. en morgenmadsklub og en løbeklub, så vi også møder hinanden på tværs af vores fagområder. 

Er du interesseret? 
Du er velkommen til at kontakte områdeleder Jens Kristensen på 3046 3757 eller mail jens.kristensen@stab.rm.dk, hvis du vil vide mere om jobbet.

Der er ansøgningsfrist d. 8. februar (uge 6). Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 23. februar (uge 8) og du skal inden da forvente at udfylde en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Stillingsbetegnelse: IT
Tiltrædelse: 01-04-2023
Arbejdssted: Regionshuset Aarhus
Afdeling:
It-Klienter-Aarhus
Lokation: Olof Palmes Álle 25, 8200, Aarhus n
Beskæftigelsestype: Fast
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Jens Kristensen Områdeleder
Telefon: 3046 3757
Kontakt: Ved administrative spørgsmål, kontakt HR-konsulent Julie Plagborg på julpla@rm.dk
 • Kontaktinfo
 • Regionshuset Viborg
 • Skottenborg 26, 8800 Viborg
 • Postboks 21
 • Tlf: 7841 0000
 • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
 • www.rm.dk
Powered by Emply