Kostfaglig medarbejder til HE Midt køkken, Servicecentret Regionshospitalet Viborg

Da en af vores medarbejdere går på pension, har du nu muligheden for at blive en del vores fantastiske køkkenteam. Derfor søger vi en frisk kostfaglig kollega til stillingen i køkkenet på Regionshospitalet Viborg. Tiltrædelse pr. 1. august 2024 eller efter aftale. Arbejdstiden er på 37 timer ugentlig, og ligger inden for tidsrummet 6-16. Der indgår weekendarbejde. 

Om HE Midt Køkken
Enheden består af et produktionskøkken i Viborg, samt 3 selvstændige kantiner med delvis egenproduktion, i henholdsvis Viborg, Silkeborg og Hammel. Køkkenet tilbereder dagligt mad til 650 patienter og 900 medarbejdere i hele HE Midt. Vi har eget bageri, som sikrer friskbagt brød til alle matrikler.

Der leveres tillige mad til ambulante patienter, samt kursus- og mødearrangementer. Vi er en stor og meget aktiv arbejdsplads i udvikling, hvor teamorganisering og selvledelse er hjørnestene i vores måde at arbejde på. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, hvor åbenhed, rummelighed og forskellighed er medvirkende faktorer, til at nå de fælles mål.

Vi er i køkkenet 52 engagerede mad-entusiaster med en høj faglig stolthed. Hos os er det vigtigt, at maden er veltilberedt og velsmagende. Vi sætter en ære i, at maden er tilberedt fra bunden med særlig fokus på friske råvarer, bæredygtighed, økologi og sæson. Vi har det økologiske spisemærke i sølv.

Vi kan tilbyde:

  • En velfunderet organisation, et godt arbejdsmiljø, præget af samarbejde, videndeling, gejst og glæde
  • Mulighed for personlig- og faglig udvikling
  • Gode kollegaer, der brænder for en målrettet smagsoplevelse til kunder og patienter.

Dine kompetencer:

  • Du har en kostfaglig baggrund som ernæringsassistent, kok, cater eller anden relevant uddannelse
  • Du trives i et travlt miljø og kan arbejde struktureret og målrettet
  • Du er positiv, ærlig og konstruktiv i din kommunikation
  • Du udviser faglig stolthed via passion og engagement.

Vi forventer:

  • At du er mødestabil og i besiddelse af en sund arbejdsmoral
  • At du er en god kollega, der forstår vi kun kommer i mål som et team
  • At du har lyst til at gøre en forskel, og biddrage til et fælles bedste. 

Om Servicecentret 
Servicecentret varetager mange af servicefunktionerne på hospitalerne herunder rengøring, vareforsyning, køkken og kantine, informationer, teknisk afsnit, transportopgaver på tværs i regionen samt fællessekretariat. Afsnitslederne i de forskellige serviceområder varetager selvstændigt den daglige ledelse af deres funktionsområde. Der er ansat ca. 550 medarbejdere i Servicecentret.

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her www.hospitalsenhedmidt.dk
Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Servicecenteret.

Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Tom Dessau på telefon 7844 2220 eller Karin Damsgaard på telefon 7844 2219

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest torsdag den 6. juni, 2024. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 24/25 2024

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Ernæringsassistent, Køkken og kantine
Tiltrædelse: 01-08-2024
Arbejdssted: Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg
Afdeling:
Køkken
Lokation: Heibergs Alle, 4, 8800, Viborg
Beskæftigelsestype: Fast
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Tom Dessau Leder, HEM køkken
Telefon: 7844 2220
Kontakt: Karin Damsgaard
Telefon: 7844 2219
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk