RPA-udvikler til Psykiatrien

Vi har travlt og udvider vores RPA-team med en ny RPA-udvikler.

Er du motiveret af at hjælpe kollegaer med optimering af arbejdsgange der kan gøre deres arbejde nemmere i hverdagen? Og har du evner og lyst til både at dokumentere og programmere, samtidig med at du brænder for at gøre en forskel for kollegaer og vores patienter? Så vil vi i Psykiatriens Sundheds-it og Digitalisering opfordre dig til at søge job hos os som RPA-udvikler.

I Psykiatrien er procesautomatisering og anvendelse af RPA-løsninger en del af digitaliseringsstrategien. Vi ser et stort potentiale i at understøtte arbejdsgange, frigøre tid og automatisere gentagende og strukturerede opgaver både for kliniske og administrative kollegaer, og ydermere stræber vi kontinuerligt efter at RPA-teknologien skal bidrage til beslutningsstøtte, kvalitetssikring og uddannelse tæt på den enkelte klinikers arbejde.

Du vil blive en del af et samlet RPA-udviklingsteam i Sundheds-it og Digitalisering, hvor I fremadrettet bliver tre kollegaer. Det er en relativ ny opgave for os, så sammen med dine kollegaer vil I have en væsentlig opgave i opbygningen af vores kompetencer og kapacitet på området.

Om stillingen
Du bliver ansat i Psykiatristaben, og dine arbejdsopgaver vil i høj grad blive løst i et tæt samarbejde med såvel kollegaer fra Psykiatristab som fra klinikken.

Dine opgaver bliver:

 • Kode, test, idriftsætte, vedligeholde og fejlrette RPA-løsninger
 • Udarbejdelse af tekniske dokumentation af RPA-løsninger
 • Undervise og supportere slutbrugere
 • Deltage i opbygning af kompetencer og kapacitet på RPA-området i Psykiatrien
 • Hjælpe med at kommunikere potentialer ved anvendelse af RPA-løsninger og sikre understøttelse af gevinstrealisering

Opgaverne skal løses i tæt samarbejde med teamet i Sundheds-it og Digitalisering, øvrige kollegaer i Psykiatristaben og fra vores afdelinger. Ydermere vil du indgå i et tæt samarbejde med Region Midtjyllands kompetencecenter for digital procesautomatisering (Center of Excellence), som støtter og supporterer vores aktiviteter, samt RPA-udviklere på andre hospitaler. 

Hvem er du?
Da opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kollegaer er det vigtigt, at du evner at samarbejde med mange forskellige fagligheder og bidrager med at skabe relationer samtidig med, at du kan sikre den fremdrift, der er brug for.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har lyst til at sætte dig ind i udvikling af robotics i UiPath, hvis du ikke allerede har erfaring på området
 • kan bidrage til teamet med programmeringserfaring
 • har evner til at lave procesanalyse og procesoptimering
 • sætter en ære i at detaljerne er i orden
 • kan formulere dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt
 • har et godt humør, er positiv og udadvendt

Din baggrund kan være datamatiker, datalog, ingeniør eller lignende. Det vigtigste er, at du har forståelse for og er nysgerrig på automatiseringsteknologier, og at dine kommunikations- og samarbejdsevner er i top.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling, hvor du vil være tæt på administrative og kliniske arbejdsgange
 • Et tilpasset introduktionsforløb og kompetenceudvikling i forhold til kodning af robotics i UiPath (regionens platform)
 • Et fagligt fællesskab omkring opgaven
 • Dygtige og humoristiske kolleger, der har en uformel omgangstone

Send din ansøgning senest den 1. februar 2023. Samtaler forventes afholdt som følger: 1. samtalerunde den 8. februar 2023 og en eventuel 2. samtalerunde den 15. februar 2023. Vi vil gerne kunne ansætte dig den 1. april 2023 eller snarest muligt. Henvendelse om detaljer og muligheder i stillingen er meget velkommen og kan rettes til Sundheds-IT og Digitaliseringschef Lise Marcher, telefon 9117 1440.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset på fuld tid til udgangen af 2030 med mulighed for forlængelse.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med din faglige organisation. Stillingen er placeret i "Sundheds-it og Digitalisering", Tingvej 15A, 8800 Viborg.

Om Psykiatrien i Region Midtjylland
Psykiatrien i Region Midtjylland er fordelt på otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge. Hospitalets cirka 2.500 ansatte behandler årligt over 30.000 borgere og modtager mere end 250.000 ambulante besøg. Psykiatristaben, der er psykiatriens administration, er placeret på to matrikler i henholdsvis Viborg og Skejby, og består af seks fagområder: Ledelsessekretariat, HR, Økonomi og Planlægning, Kommunikation, Kvalitet og Udvikling, samt Sundheds-it og Digitalisering.

Psykiatristaben understøtter klinikerne i kerneopgaven: At sikre den bedst mulige behandling til patienterne for at efterleve visionen om "Bedre behandling og længere liv til flere – på patientens præmisser.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Stillingsbetegnelse: Datalog, Datamatiker, Ingeniør, IT, IT-udvikler
Tiltrædelse: 01-04-2023
Arbejdssted: Psykiatrien
Afdeling:
Psykiatristab Sundheds-IT og Digitalisering - Ledelse
Lokation: Tingvej, 15A, 8800, Viborg
Beskæftigelsestype: Tidsbegrænset
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Lise Marcher Sundheds-it chef
Telefon: 91171440
 • Kontaktinfo
 • Regionshuset Viborg
 • Skottenborg 26, 8800 Viborg
 • Postboks 21
 • Tlf: 7841 0000
 • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
 • www.rm.dk
Powered by Emply