Teamleder til produktionsteamet i HE Midt Køkken

Er du en stærk leder med et skarpt blik for driftsoptimering, medarbejderudvikling og mad i høj kvalitet? Brænder du for synlig og værdibaseret ledelse – og trives du med ansvar, forandring og fællesskab? Så er det dig, vi søger som ny teamleder i HE Midt Køkken. 
Stillingen er til besættelse pr. 1. november 2025, eller snarest muligt. 

Et moderne hospitalskøkken i konstant bevægelse
I HE Midt Køkken producerer vi dagligt ernæringsrigtige måltider til patienter, personale og gæster – med fokus på kvalitet, bæredygtighed og værdighed. Vi er ca. 56 medarbejdere med forskellige kostfaglige baggrunde, og i produktionsteamet har du det direkte ledelsesansvar for ca. 23 engagerede kolleger.

Som teamleder indgår du i et tæt samarbejde med teamlederen for kantine og gæsteteam samt afsnitslederen – og du bliver en del af ledelsesfællesskabet i Servicecentret under Hospitalsenhed Midt.

Vi tilbyder dig

  • En dynamisk arbejdsplads med mulighed for at sætte dit præg på den daglige drift
  • Et stærkt kollegialt fællesskab med dygtige og engagerede medarbejdere
  • Et køkken, hvor faglighed, ansvar og bæredygtighed går hånd i hånd
  • Et ledelsesnetværk med tværfagligt samarbejde og sparring
  • En organisation, der prioriterer god ledelse og medarbejdertrivsel højt

Din rolle og dit ledelsesansvar
Vi søger en leder, der formår at sikre stabil drift med fokus på kvalitet og effektivitet. Du skal være til stede i hverdagen, have styr på produktionen og sikre sammenhæng til organisationens mål.

I rollen får du ansvar for:

  • Personaleledelse med fokus på motivation, trivsel og faglig udvikling
  • Planlægning og kvalitetssikring af daglig produktion
  • Afholdelse af MUS/GRUS og udvikling af medarbejdere og elever
  • Løbende optimering af arbejdsgange og ressourceanvendelse
  • Aktivt bidrag til tværgående samarbejde i Servicecentret

Vi leder efter dig, der:

  • Har erfaring med drift og ledelse af storkøkken – gerne i komplekse organisationer
  • Har en relevant faglig uddannelse inden for fødevareområdet
  • Udøver synlig ledelse, er tilgængelig og træffer klare beslutninger
  • Arbejder værdibaseret, med respekt, ansvar og ordentlighed som pejlemærker
  • Har stærke kommunikative evner og skaber følgeskab gennem dialog og faglighed
  • Er en teamplayer, der arbejder på tværs og har blik for den større helhed

Du er struktureret og systematisk i din tilgang til planlægning og drift. Du er kommunikativt stærk med evne til at motivere gennem tillid og klare forventninger. Samtidig er du beslutningsdygtig og handlekraftig, også under pres.

Vi lægger vægt på, at du har dokumenteret ledelseserfaring, gerne fra et storkøkken eller lignende produktionsmiljø. Din faglige baggrund er inden for fødevareområdet, og du har en grundlæggende forståelse for produktionsprocesser i et storkøkken.

Om Servicecentret
Servicecentret varetager mange af servicefunktionerne på hospitalerne herunder rengøring, vareforsyning, køkken og kantine, informationer, teknisk afsnit, transportopgaver på tværs i regionen samt fællessekretariat. Afsnitslederne i de forskellige serviceområder varetager selvstændigt den daglige ledelse af deres funktionsområde. Der er ansat ca. 550 medarbejdere i Servicecentret.

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her Hospitalsenhed Midt
Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder HEM Køkken, Tom Dessau på tlf. +4578442220.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 22. september 2025.

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Ledelse
Tiltrædelse: 01-11-2025
Arbejdssted: Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg
Afdeling:
Køkken
Lokation: Heibergs Alle, 8800, Viborg, Denmark
Beskæftigelsestype: Fast
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Tom Dessau Leder, HEM køkken
Telefon (Primær kontakt): +4578442220
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk