Teamleder til produktionsteamet

HE Midt Køkken i Servicecentret på Regionshospitalet Viborg søger teamleder til produktionsteamet. Ansættelse er pr. 1. november 2025 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer ugentligt Er du en stærk leder med et skarpt blik for driftsoptimering, medarbejderudvikling og mad i høj kvalitet? Brænder du for synlig og værdibaseret ledelse – og trives du med ansvar, forandring og fællesskab? Så er det dig, vi søger som ny teamleder i HE Midt Køkken. 

🌿 Et moderne hospitalskøkken i konstant bevægelse
I HE Midt Køkken producerer vi dagligt ernæringsrigtige måltider til patienter, personale og gæster – med fokus på kvalitet, bæredygtighed og værdighed. Vi er ca. 56 medarbejdere med forskellige kostfaglige baggrunde, og i produktionsteamet har du det direkte ledelsesansvar for ca. 23 engagerede kolleger.

Som teamleder indgår du i et tæt og forpligtende samarbejde med teamlederen for kantine og gæsteteam samt afsnitslederen – og du bliver en del af ledelsesfællesskabet i Servicecentret under Hospitalsenhed Midt.

🎯 Din rolle og dit ledelsesansvar
Vi søger en leder, der formår at kombinere stabil drift med strategisk udvikling. Du skal være til stede i hverdagen, have styr på produktionen – og samtidig bidrage til at sætte retning, skabe engagement og sikre sammenhæng til organisationens mål.

I rollen får du ansvar for:

  • Personaleledelse med fokus på motivation, trivsel og faglig udvikling
  • Planlægning og kvalitetssikring af daglig produktion 
  • Afholdelse af MUS/GRUS og udvikling af medarbejdere og elever
  • Løbende optimering af arbejdsgange og ressource anvendelse
  • Aktivt bidrag til tværgående samarbejde og udvikling i Servicecentret

💡 Vi leder efter dig, der:

  • Har erfaring med drift og ledelse af storkøkken – gerne i komplekse organisationer
  • Har en relevant faglig uddannelse inden for kost og ernæring 
  • Udøver synlig ledelse, er tilgængelig og træffer klare beslutninger
  • Arbejder værdibaseret, med respekt, ansvar og ordentlighed som pejlemærker
  • Tænker og handler innovativt – og trives med forandringer og nye muligheder
  • Har stærke kommunikative evner og skaber følgeskab gennem dialog og faglighed
  • Er en teamplayer, der arbejder på tværs og har blik for den større helhed – både i køkkenet og i organisationen som helhed

🤝 Vi tilbyder dig:

  • En dynamisk arbejdsplads i udvikling – med mulighed for at sætte dit præg
  • Et stærkt kollegialt fællesskab med dygtige og engagerede medarbejdere
  • Et køkken, hvor faglighed, ansvar og bæredygtighed går hånd i hånd
  • Et ledelsesnetværk, hvor du bliver en del af et tværfagligt samarbejde og sparring
  • Mulighed for både personlig og faglig udvikling
  • Vil du være med til at sætte retning – og gøre en forskel hver dag?
     

Så glæder vi os til at høre fra dig!

Om Servicecentret
Servicecentret varetager mange af servicefunktionerne på hospitalerne herunder rengøring, vareforsyning, køkken og kantine, informationer, teknisk afsnit, transportopgaver på tværs i regionen samt fællessekretariat. Afsnitslederne i de forskellige serviceområder varetager selvstændigt den daglige ledelse af deres funktionsområde. Der er ansat ca. 550 medarbejdere i Servicecentret. 

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her Hospitalsenhed Midt
Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af køkken, Tom Dessau på tlf. +4578442220

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest den 25. august 2025.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 36/37, 2025.

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Ledelse
Tiltrædelse: 01-11-2025
Arbejdssted: Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg
Afdeling:
Køkken
Lokation: Heibergs Alle, 8800, Viborg, Denmark
Beskæftigelsestype: Fast
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Tom Dessau Leder, HEM køkken
Telefon (Primær kontakt): +4578442220
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk