Tværgående stilling som kostkonsulent til HE Midt Køkken, Servicecentret, Regionshospitalet Viborg 

HE Midt køkken søger en engageret kostkonsulent til tværfagligt arbejde med madspild og bæredygtighed som fokus. Stillingen er med tiltrædelse 1. juni 2025. Arbejdstiden er på 37 timer ugentlig og ligger fra kl. 6:00-13.24. Aften- og weekendarbejde kan forekomme. Som medarbejder hos os, træder du ind i et administrativt team med yderligere 5 kollegaer. Herudover er der 54 fuldtidsansatte med forskellige kostfaglige baggrunde i køkkenet, som hver dag er med til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor kvalitet, fællesskab og bæredygtighed er nogle af nøgleordene. 

Arbejdsopgaver: 

  • Bæredygtighed – både i form af reducering af madspild, men også i form af optimering af arbejdsgange med LEAN-principperne i fokus. 
  • Aktiv kontakt til sengeafdelinger vedrørende arbejdsgange, måltider i modtagerkøkkenerne, eventuelle problematikker o. lign. 
  • Projektopgaver såsom madspildsmålinger, resultatberegninger og resultatfremlæggelse. Herunder tilretning af bestillinger i samarbejde med afdelingerne. 
  • Vedligeholdelse og opsætning af E-Smiley på administrationsniveau. 
  • Undervisning og oplæring af nye serviceassistenter på hospitalets afdelinger i alt fra hygiejne og håndtering af mad fra centralkøkkenet til anvendelse af materiel i afdelingskøkkenerne. 
  • I travle perioder og ferier indgå i køkkenproduktionen. Erfaring med storkøkken, køleproduktion, sygehuskost og brug af hotfillmaskine er et must. 
  • Der kan forekomme besøg på de andre Hospitalsenheder i Region Midt (Lemvig, Skive, Silkeborg og Hammel).

Vi kan tilbyde: 

  • Gode kollegaer med hjerte for god mad.
  • Mulighed for personlig- og faglig udvikling.
  • En grundig indkøring på arbejdspladsen, med introduktion og faglig vejledning.

Dine kvalifikationer: 

  • Du har en uddannelsesbaggrund som ernæringsassistent, som er udbygget med en professionsbacheloruddannelse med studieretningen fødevarer og ledelse. 
  • Du arbejder struktureret og professionelt, er udadvendt og serviceminded i din formidling og er god til at bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. 
  • Du har erfaring med følgende programmer: Master Cater System, E-smiley, BI-portalen samt Microsoft Office 365.
  • Du har kendskab til og erfaring med videreformidling af Fødevarestyrelsens bekendtgørelser og guidelines.
  • Du er fleksibel og motiveret for nytænkning og udvikling og har lyst til at gøre en forskel til et fælles bedste. 

Om HE Midt Køkken 
Enheden består af et produktionskøkken i Viborg, samt tre selvstændige kantiner med delvis egenproduktion, i henholdsvis Viborg, Silkeborg og Hammel. Køkkenet tilbereder dagligt mad til 650 patienter og 900 medarbejdere i hele HE Midt. Vi har eget bageri, som sikrer friskbagt brød til alle matrikler. 

Der leveres tillige mad til ambulante patienter, samt kursus- og mødearrangementer. Vi er en stor og meget aktiv arbejdsplads i udvikling, hvor teamorganisering og selvledelse er hjørnestene i vores måde at arbejde på. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, hvor åbenhed, rummelighed og forskellighed er medvirkende faktorer, til at nå de fælles mål. Vi har en høj faglig stolthed og det er vigtigt for os, at maden er veltilberedt og velsmagende. Vi benytter friske råvarer, og sætter en ære i, at maden er tilberedt fra bunden af, med særlig fokus på økologi og sæson. Vi har det økologiske spisemærke i sølv.

Om Servicecentret 
Servicecentret varetager mange af servicefunktionerne på hospitalet herunder rengøring, vareforsyning, køkken og kantine, informationer, teknisk afsnit, transportopgaver på tværs i regionen samt fællessekretariat. Afsnitslederne i de forskellige serviceområder varetager selvstændigt den daglige ledelse af deres funktionsområde. Der er ansat ca. 550 medarbejdere i Servicecentret. 

Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at rette henvendelse til Afsnitsleder Tom Dessau på telefonnr. 7844 2220 eller personaleansvarlig Karin Damsgaard på telefonnr. 2440 1058. 

Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her www.hospitalsenhedmidt.dk
Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest mandag den 12. maj 2025.
Samtaler forventes afholdt i uge 20.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Konsulent, Køkken og kantine
Tiltrædelse: 01-06-2025
Arbejdssted: Hospitalsenhed Midt
Afdeling:
Køkken
Lokation: Heibergs Alle, 4, 8800, Viborg, Danmark
Beskæftigelsestype: Fast
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Tom Dessau Leder, HEM køkken
Telefon (Primær kontakt): 78442220
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk