Visionær lægefaglig koncerndirektør til Region Midtjylland

Brænder du for det danske sundhedsvæsen? Sætter du borgeren før systemet og har du solid ledelseserfaring, der hvor drift møder politik? Er du lægefagligt stærk og respekteret og har du indsigt i og forståelse for de mest centrale sundhedspolitiske dagsordener? Kan du implementere politiske ønsker, lede hospitalerne i regionen, sætte en høj faglig barre, og kan du naturligt sætte dig i karakter, men stadig bevare gode samarbejdsevner og et spændende arbejdsmiljø?

Så er det dig, vi gerne vil se som vores nye lægefaglige koncerndirektør.

I Region Midtjylland er det besluttet, at der skal være yderligere fokus på læge- og sundhedsfaglig rådgivning og den læge- og sundhedsfaglige ledelsesopgave i koncerndirektionen. Koncerndirektionen skal derfor bestå af 4 medlemmer.

Som Region Midtjyllands nye lægefaglige koncerndirektør ligger dine ansvarsområder bl.a. inden for udvikling, opfølgning og implementering af nye politiske strategier. Dette kan være udvikling af et sundhedssystem, hvor nærhed og faglighed vægtes højt, og hvor borgeren er i centrum. Du bliver sammen med en af de andre koncerndirektører hovedansvarlig for ledelsen af Region Midtjyllands hospitaler. Derudover vil du få direktionsansvaret for hospitalsapoteket, kvalitetsudvikling, patientsikkerhed og patientforløb samt den læge- og sundhedsfaglige rådgivning af regionsrådet.

Du vil også skulle håndtere afgørende enkeltsager og kritiske ledelsesudfordringer samt samarbejde konstruktivt og resultatorienteret med faglige organisationer, og du skal samarbejde med andre relevante interessenter, herunder de øvrige regioner, kommunerne, praktiserende læger, Aarhus universitet Danske Regioner og staten.

Lederskab af bedste kaliber

Vi ser gerne, at du kan nikke genkendende til følgende kompetencer:

·         En lægefaglig baggrund, hvor det er tydeligt, at du har beskæftiget dig med patienter, forskning og ledelse

·         Erfaring med drift og ledelse af store og komplekse politisk styrede organisationer med en bredt sammensat medarbejdergruppe

·         Erfaring med at lede ændringsprocesser

·         Erfaring med implementering af politiske og strategiske initiativer

·         Evnen til at være en del af et direktionsteam, der er præget af tillid, tæt samarbejde og koordination

·         Stor interesse for det danske sundhedsvæsen med ønsker om og evnen til – midt i en stor transformation - at fastholde de værdier, der er bærende for Region Midtjylland 

Udover ovenstående kompetencer ser vi meget gerne, at du er en holdspiller og en motiverende leder, der kan skabe et godt fællesskab, hvor der er plads til åbenhed, troværdighed og dialog. Dette betyder bl.a. at du skal være en dygtig kommunikator og kunne indgå i dialoger med en bred vifte af mennesker og medarbejdergrupper. Derudover er du robust, god til at bevare overblikket og kan håndtere kriser på en konstruktiv måde. 

Proces og ansættelsesvilkår

Ansøgningsfristen er den 2. oktober 2022. 1. samtale vil finde sted den 10. oktober eller 24. oktober og 2. samtale finder sted d. 7. november. Ud over samtaler indgår der efterfølgende en test af relevante kandidater. Dette vil bl.a. indbefatte personligheds- samt færdighedstests. 

Stillingen som koncerndirektør aflønnes efter ”Aftale for lægelige chefer” på trin 53+1 med et opslagsniveau på 1.325.127 kr. (1. oktober 2021-niveau) plus pension, der udgør 21,00 %.

Hertil kommer mulighed for forhandling af kvalifikationsløn. 

Såfremt ansøger foretrækker det, kan ansættelsen ske på individuelle kontraktvilkår, hvorved der bliver mulighed for at forbedre de samlede ansættelsesvilkår inden for en samlet ramme på 15 %, jf. ”Rammeaftale om kontraktansættelse for lægelige chefer”.

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du rekvirere en komplet profilbeskrivelse hos sidsel@zeuthenstorm.com, du kan også kontakte Regionsdirektør Pernille Blach Hansen på 4026 8056 og for en fortrolig drøftelse af dit kandidatur er du velkommen til at ringe til partner Eva Zeuthen Bentsen på 2086 0325.

 

 

 

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Stillingsbetegnelse: Direktør
Tiltrædelse: 01-01-2023
Arbejdssted: Regionshuset Viborg
Afdeling:
Direktionen
Beskæftigelsestype: Fast
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Pernille Blach Hansen Regionsdirektør
Telefon: 40268056
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk
Powered by Emply