Vores babyboom blandt personalet i vores køkken fortsætter– og derfor søger vi en ny kollega til Regionshospitalets køkken i Horsens   

Ernæringsassistenter, kokke, gourmetslagtere eller anden relevant uddannelse. – 37 timer/uge som barselsvikar.  
Pr. 15.1 2026 eller snarest muligt efter aftale.    

Vores fantastiske kollegaer  fortsætter med at blive forældre på stribe – og vi har brug for DIG! Er du faglært ernæringsassistent, kok eller gourmetslagter med lyst til faste arbejdstider og et meningsfuldt arbejde?  

Har du en kostfaglig uddannelse eller har du haft en drøm om at prøve at arbejde i et storkøkken, så er muligheden her nu!  

Så er vi en flok på ca. 50 entusiastiske og madglade medarbejder med forskellige kostfaglige baggrunde, der glæder sig til at byde dig velkommen.  

Dine opgaver vil primært være praktisk arbejde som fx.:  

  • Produktion af varme retter, herunder også en del vegetariske retter  
  • Produktion af kolde retter, smørrebrød, sandwich, dessert og forretter  
  • Produktion af grønt, herunder salater og delprodukter til andre formål  i køkkenets øvrige afdelinger.  

Her ud over vil der også være vagter på vores patientafsnit, hvor vi servicere patienter på to afsnit. Du kommer således i tæt kontakt til vores patienter.  
På andre dage, skal der varetages opgaver omkring det praktiske vedr. mødeforplejning udover selve produktion af mad til gæster og arrangementer.  

Vi forestiller os, at du:  

  • Er faglært og har erfaring med storkøkken eller madproduktion  
  • Har sans for kvalitet og detaljer – også under tidspres  
  • Er imødekommende, samarbejdsvillig og fleksibel  
  • Tager ansvar og bidrager positivt til fællesskabet med smil og godt humør 
  • Tager ansvar. 

Arbejdstider: 

37 timer ugentligt, med vagt hver 5 weekend. 
Derudover kan du forvente ca. en ugentlig ”aftenvagt som senest slutter kl. 19. 
Vores vagter starter typisk kl. 6.30 – 13.54. 

Vores hospitalskøkken er et dynamisk køkken, som varetager alt forplejning til alle hospitalets patientafsnit, hvor vi bespiser ca. 260 patienter, samt ambulatorier og vi driver en grøn kantine med ca. 700 ekspeditioner for hospitalets ansatte og hertil også mødeforplejning. 

 Hvad kan du forvente ?  

  • Et moderne og udviklingsorienteret hospitalskøkken  
  • Gode og forudsigelige arbejdstider  
  • Fokus på økologi, bæredygtighed og ikke mindst ernæring og specialkost  
  • Et stærkt kollegialt fællesskab – med humor og flere sociale arrangementer. 
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling  

Vi er kendetegnede ved, at vi laver alt mad for bunden af 90 % økologiske råvare og arbejder målrettet med bæredygtighed og har allerede opnået flotte resultater, som fortsat forpligter.  
Vi er et “lille hospital”, hvor afstandene er korte og har opmærksomhed og vægtning på tværfaglighed og samarbejde. 
Vi har stor fokus på kvalitet, bæredygtighed og arbejder konstant med at optimere og udvikle. 
Udover vores guldmærke i økologi, var vi 2024 også nomineret til Årets køkkenpris, hvor vores alsidighed og måde vi varetog madproduktion og bæredygtighed, blev værdsat og anerkendt.  

Hvis du vil se, lidt om hvad vi laver, så tjek vores aktive Facebook side - Køkkenet på Regionshospitalet Horsens eller Instagram ”Koekkenet.rhh

 Er du klar til nye udfordringer? 

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest Torsdag den 20.11 2025 
Vi forventer at afholde samtalerne løbende i uge 47, så skynd dig, at sende din ansøgning. 

Bliv en del af et køkken i bevægelse – mens vi sender vores kollega trygt på barsel 👶🍼  
Vi glæder os til at høre fra dig!  

Stillingen er ledig til besættelse pr. 15. Januar eller efter aftale  
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.  
Stillingen er et vikariat. 
Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt efter reglerne om ny løn.  

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Ledende økonoma Jane Vase 29 35 10 36





Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist:
Stillingsbetegnelse: Ernæringsassistent
Tiltrædelse: 15-01-2026
Arbejdssted: Regionshospitalet Horsens
Afdeling:
Service, Hospitalskøkkenet
Lokation: Strandpromenaden, 35, 8700, Horsens, Denmark
Beskæftigelsestype: Vikariat
Arbejdstid: Fuldtid
Primær kontaktperson:
Jane Vase Ledende økonoma
Telefon (Primær kontakt): 29351036
  • Kontaktinfo
  • Regionshuset Viborg
  • Skottenborg 26, 8800 Viborg
  • Postboks 21
  • Tlf: 7841 0000
  • Email: Kontakt@regionmidtjylland.dk
  • www.rm.dk