Servicemedarbejder til kantinen på Hospitalsenhed Midt Køkken, Servicecentret, Regionshospitalet Viborg
HE Midt Køkken søger en frisk og robust kollega, til en ledig stilling som servicemedarbejder. Stillingen er på fuld tid, 37 timer pr. uge og tiltrædelse 1. juni 2025 eller efter aftale.
Om stillingen
Du vil indgå i et team med 2 andre kolleger, hvor I vil rotere i opgaverne og det er derfor vigtigt du har gode kommunikative egenskaber. Jobbet indebærer serviceopgaver af forskellig art, hvor det kræver du har rutine med arbejdet af tømning af madvogne, anretning af salatbar, rengøring, betjening af forskellige opvaskemaskiner, samt oprydning og pakkeopgaver. Herud over er det vigtigt du er serviceminded og har en god kundebetjening.
Dine kompetencer:
- Du fungerer godt i et team og kan ligeledes arbejde selvstændigt og tage ansvar
- Du har ordenssans og et godt overblik
- Du kan arbejde selvstændigt i programmerne, Pronestor, E-smiley og Buanco kasseapparat
- Du er positiv, ærlig og åben for en god dialog
- Du udviser faglig stolthed via passion og engagement.
Vi forventer:
- At du er mødestabil og i besiddelse af en sund arbejdsmoral.
- At du er fleksibel og motiveret for nytænkning og udvikling.
- At du er serviceminded og har et godt humør.
- Arbejdet indeholder fysiske opgaver, som det forudsætter du kan holde til.
Vi tilbyder:
- En velfunderet organisation, som vægter kvalitet og udvikling højt
- Et godt arbejdsmiljø, med engagerede og dygtige kolleger, der løfter i flok
- Selvstændighed i opgavevaretagelsen.
Om HE Midt Køkken
Enheden består af et produktionskøkken i Viborg, samt tre selvstændige kantiner med delvis egenproduktion, i henholdsvis Viborg, Silkeborg og Hammel. Køkkenet tilbereder dagligt mad til 650 patienter og 900 medarbejdere i hele HE Midt. Vi har eget bageri, som sikrer friskbagt brød til alle matrikler. Der leveres tillige mad til ambulante patienter, samt kursus- og mødearrangementer. Vi er en stor og meget aktiv arbejdsplads i udvikling, hvor teamorganisering og selvledelse er hjørnestene i vores måde at arbejde på. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, hvor åbenhed, rummelighed og forskellighed er medvirkende faktorer, til at nå de fælles mål.
Vi er i køkkenet ca. 60 engagerede mad-entusiaster med en høj faglig stolthed. Hos os er det vigtigt, at maden er veltilberedt og velsmagende. Vi sætter en ære i, at maden er tilberedt fra bunden med særlig fokus på friske råvarer, bæredygtighed, økologi og sæson. Vi har det økologiske spisemærke i sølv.
Om Servicecentret
Servicecentret varetager mange af servicefunktionerne på hospitalet herunder rengøring, vareforsyning, køkken og kantine, informationer, teknisk afsnit, transportopgaver på tværs i regionen samt fællessekretariat. Afsnitslederne i de forskellige serviceområder varetager selvstændigt den daglige ledelse af deres funktionsområde. Der er ansat ca. 550 medarbejdere i Servicecentret.
Ansættelsen sker ved Hospitalsenhed Midt, læs mere om den samlede hospitalsenhed her www.hospitalsenhedmidt.dk
Interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at rette henvendelse til Afsnitsleder Tom Dessau på telefonnr. 7844 2220 eller Personaleansvarlig Karin Damsgaard på telefonnr. 2440 1058
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Med henvisning til lov om børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse. Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest mandag den 12. maj 2025.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.